Szolgáltatások

Önéletrajz írási szolgáltatásaink

Nem mindegy, milyen önéletrajzot ír!

A régen megszokott, hosszú fogalmazás ma már nem elfogatott!

Tudja Ön, hogy az önéletrajzok nagy része nem felel meg a mai követelményeknek? Ön szerint elolvassák a hosszú oldalakon keresztül rizsázó, vagy nyilvánvalóan valahonnan kimásolt életrajzokat? Jól gondolja, nem!

Miről is szól egy önéletrajz?

Az írójának életútjáról, méghozzá a megcélzott munkakörhöz passzoló részeiről. Azokat a végzettségeket, képességeket és gyakorlatokat kell kiemelnie, amikre az adott helyen szüksége lehet.

Nem arra kíváncsiak, hogy hogyan nevezték a munkaköröket a különböző vállalatoknál, hanem arra, abban a munkakörben Ön mit tett le az asztalra.

Vigyázzon arra, hogy ne dicsekedjen, ugyanakkor ne is legyen szerény!

Akkor most hogyan is?

Ebben tudunk Önnek segíteni!

  • Ha úgy érzi, nem akarja végigtanulmányozni a szakirodalmat önéletrajz írás ügyben, akkor szívesen elkészítjük önéletrajzát.
  • Ha már megírta, de jó lenne, ha nem csak a családtagjai bírálnák meg, akkor küldje el, átnézzük, javaslatokat teszünk a javításra.

Mi a kísérőlevél, motivációs levél? Ugyanazt jelenti mindkettő.

Az önéletrajz mellett ilyet is küldünk a pályázati anyagban. Ebben írjuk le azt, honnan tudunk az ajánlatról, miért is lennénk pont mi megfelelőek az adott állásra.

Még sosem hallott ilyenről? Esetleg hallott, de még nem látott? Vagy már hallott róla, látta is, de el sem tudja képzelni, a sajátját hogyan írja meg?

Ebben is tudunk segíteni!

  • Önéletrajzához készítünk kísérőlevelet is, ha óhajtja.
  • Ha már megírta kísérőlevelét, de nem ártana, ha értő szemek is olvasnák, akkor küldje el, átnézzük, javaslatokat teszünk a változtatásra, amennyiben szükséges.

Szolgáltatásaink átfogják az önéletrajzírás teljes folyamatát.

Ajánlatok munkát keresőknek

  • Tanácsadás akkor, ha inkább elkészítené egyedül, de jó lenne konzultálni valakivel arról, hogyan, mit és miért írjon vagy ne írjon bele önéletrajzába. Kérdéseire személyre szólóan kap választ amellett, hogy az általános tudnivalókkal ellátjuk.
  • Önéletrajzát, motivációs levelét átnézzük, ellenőrizzük, kijavítjuk, ha szükséges.
  • Átvállaljuk az önéletrajz, motivációs levél megírását, ha arra van szüksége.

Ajánlat munkáltatóknak

Tudja Ön, hogy egy igazán jól megfogalmazott, a kívánt paramétereket pontosan leíró álláshirdetésre olyanok is jelentkeznek, akiket Ön keres? Igaz, azok is jelentkeznek, akik mindenhova jelentkeznek, de a sok pályázó között nagy valószínűséggel ott lesz az igazi is.

Tanácsokkal látjuk el,

  • hogy jól tudja megírni azt a bizonyos hirdetést,
  • hogy ki tudja szűrni a sok pályázatból azt, ami Önnek értékes.

Szolgáltatások

Kérdését, megbízását az iroda kukac oneletrajz-iras.net címen várom