Önéletrajz korrigálása

Mikor van szükség az önéletrajz korrigálás-ra?

Az önéletrajz elkészítése illetve korrigálása két különböző dolgot jelent. Míg az önéletrajz írásakor én készítem el az önéletrajzot, addig a korrigálás a megrendelő által elkészített önéletrajz átnézését, “bírálatát”, javítását jelenti.

Az önéletrajz elkészíthető a megfelelő útmutatások alapján, azonban ekkor is jó, ha szakember nézi át a végeredményt.

Mit jelent az önéletrajz korrigálása?

Az önéletrajz korrigálása nem pusztán a helyesírási, nyelvhelyességi vagy szerkesztési hibákat javítja ki, hanem ilyenkor az egész önéletrajzot tekintem át, a tartalmat és a formát egyaránt. Ha olyan dolgot találok, ami nem oda való, vagy úgy érzem, hiányzik egy-két dolog, amit az önéletrajz írója persze tud, de a külső szemlélő számára már nem egyértelmű, akkor ezt jelzem, és javítjuk. Az önéletrajz korrigálása során szintén szükséges adatokat kérni/adni, mert lehet, hogy egy végzettség kimaradt, vagy a munkatapasztalat tárgyalása során jobban is meg lehetne fogalmazni azt, mi volt a feladat adott helyen. A megpályázott munkakörnek megfelelően nézem át a végzettségeket és a munkatapasztalatoknál található információkat.

Minden esetben a fő szempont az, hogy az adott helyre a legmegfelelőbb önéletrajzot tudja beadni.

Önéletrajz korrigálás – a szolgáltatás leírása

Ön megrendeli az önéletrajz korrigálás szolgáltatást. Amennyiben személyes konzultációt szeretne, a fizetés a konzultáció alkalmával történik, internetes rendelés és átadás esetén előre, utalással.

Megrendelése után megbeszéljük a konzultáció idejét, módját, és a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókat.

A konzultációra, illetve a konzultáció előtt Ön e-mailben elküldi nekünk elkészített önéletrajzát, munkával kapcsolatos terveit, a megpályázni kívánt állásról a tudnivalókat.

A megadott szempontok figyelembevételével ellenőrizzük az önéletrajzot. Kijavítjuk a hibákat, professzionális formázásáról gondoskodunk. Szerkeszthető .doc formátumban és nyomtatásra, küldésre kész .pdf állományként mentjük el.

Az elkészült önéletrajzot és a számlát e-mailben küldjöm.

Mennyibe kerül?

  • Az önéletrajz korrigálása “pályakezdő” kategóriában 10.000 Ft, tapasztalattal rendelkezőknek 15.000 Ft.
  • Önéletrajz és motivációs levél korrigálása “pályakezdő” esetén 12.000 Ft, tapasztalattal rendelkezőknek 18.000 Ft.
  • Angol nyelvű önéletrajz korrigálása: 15.000 – 20.000 Ft.

Kérdését, megbízását az iroda kukac oneletrajz-iras.net címen várom