Tanácsadás

Tanácsadás

Napjainkban egyre fontosabb, hogy önéletrajzunk a munkáltatók elvárásainak megfelelően készüljenek. Sok helyen lehet olvasni tanácsokat az önéletrajz írásával kapcsolatban.

Sok hasznos dolog olvasható ebben a témában blogomban is, ami a www.oneletrajzblog.net címen érhető el.

Gyakran fordul elő mégis az, hogy az önéletrajz írásában gyakorlatlan számára az olvasottak csak még több kérdést vetnek fel. Nem könnyű kiszűrni, hogyan is kéne megírni azt a bizonyos önéletrajzot.

Ilyenkor szüksége van arra, hogy valakivel megbeszélje a kérdéseket, valaki tanácsot adjon abban, mit tartalmazzon az önéletrajza, milyen részeket domborítson ki, mit hagyjon ki belőle.

A tanácsadás mindig személyreszabott, a megpályázni kívánt állásokat figyelembe véve alakítjuk ki önéletrajzát, motivációs levelét.

A tanácsadás vonatkozhat általánosan alkalmazandó tennivalókra, pályázati anyag összeállítására is.

A tanácsadás során NEM készítjük el az önéletrajzot és a motivációs levelet az ügyfél számára, ha ilyen igénye van, az önéletrajz-írás szolgáltatásunkat tekintse meg.

Az önéletrajz írásával kapcsolatos tanácsadás óradíja 12.000 Ft.

Felkészítés felvételi beszélgetésre

Ha kevés tapasztalattal rendelkezik az interjút illetően, vagy nem tudja hogy viselkedjen, hogyan öltözzön, mit mondjon, milyen témát kerüljön, akkor vegye igénybe tanácsadó szolgáltatásunkat. Felkészítjük, tanácsokkal látjuk el, hogy az interjún is sikerrel szerepeljen.

A felvételi beszélgetésre történő felkészítés óradíja 12.000 Ft.

Kérdését, megbízását az iroda kukac oneletrajz-iras.net címen várom.

Letölthető segítség

Pályakezdőknek:

Önéletrajz minta

Kísérőlevél minta

Munkatapasztalattal rendelkezőknek:

Önéletrajz minta nagy gyakorlattal rendelkezőknek

Kísérőlevél minta nagy gyakorlattal rendelkezőknek